Highway Support Center Design by 24H architecture in Assen

Highway Support Center Design: By 24H architecture is storage for the salt was built up with concrete floors and walls, a big umbrella like wooden roof keeps the salt dry. Next to that , various technical and storage facilities are combined in 2 long wooden, green covered, roofs one for every party. At the cross-point of these roofs, work spaces and a canteen find a combined use for all. The new Highway support center in Assen has been completed. This month contractor Geveke finished its work on the various buildings for Rijkswaterstaat. and the province of Drenthe.

The trees that were originally cut on site, are recycled into columns for the wood construction, the rest of the wood structure is from locally grown forests, designed in such a way that treatment is not necessary. Solar panels on the roofs provide energy not only for the new buildings but also for the adjacent office building.

Highway Support Center Design by 24H architecture

highway support center,

Highway Support Center project info:

Highway-support-center-Balkendwarsweg-Assen-Netherlands-24h-architecture-17

From a desk of an Architect :

Along the A28 in Assen, the new highway support center has been completed. Contractor Geveke finished its work on the various buildings for Rijkswaterstaat and the province of Drenthe.

Highway-support-center-Balkendwarsweg-Assen-Netherlands-24h-architecture-16

The storage for the salt was built up with concrete floors and walls, a big umbrella like wooden roof keeps the salt dry. Next to that, various technical and storage facilities are combined in 2 long wooden, green covered, roofs one for every party.

Highway-support-center-Balkendwarsweg-Assen-Netherlands-24h-architecture-15

At the cross point of these roofs, workspace and a canteen find a combined use for all.

Highway-support-center-Balkendwarsweg-Assen-Netherlands-24h-architecture-14

The trees that were originally cut on site, are recycled into columns for the wood construction, the rest of the wood structure is from locally grown forests, designed in such a way that treatment is not necessary.

Highway-support-center-Balkendwarsweg-Assen-Netherlands-24h-architecture-13

You also like:

Continue for more details and pics on Next Page!!!

Get the daily email newsletter :– Sign up Here!